Index park Kamuton

Történelmi first: egy békési falu közteret nevez el az Index.hu-ról. Minden, ami Kamut!

Friss topikok

Linkblog

The K-Files

2011.05.09. 14:36 anarki

Birtokunkba kerültek egyes, a kamuti önkormányzat május 1-i üléséről származó dokumentumok, amelyekből fény derül nemcsak az Index.hu park körüli fejleményekre, de a település életét meghatározó egyéb eseményekre is. Ezekből teszünk közzé most egy részletet, olvassák kellemes borzongással! 

Tárgy: Bejelentések

Balog Imréné polgármester elmondja, hogy a községben a gazdátlan villamoshálózatok felújítását még ez évben elvégzi a EDF DÉMÁSZ. Ezen kívül a Park utcában – kérelemre – lehetőség van egy villanyoszlop létesítésére, mely a közvilágítást biztosítja. A DÉMÁSZ a fejlesztésben partner.

 

Kanalas Sándor az ideiglenes „Index.hu” Bizottság tagja beszámol az Index.hu park névadó ünnepség szervezésének állásáról. A program 2011. május 14-én lesz. Elmondja, hogy az Index.hu Zrt.-nél személyi változások történtek, ezért még nem alakult ki a program. A budapesti cég azt kérte, hogy kérjenek fel egy helyi rendezvényszervezőt, aki házigazdája lesz az eseménynek. A szervezők több kisebb programot terveznek, amely nem olcsóbb az egy nagy programnál. Többen jelentkeztek programmal, reméli, hogy szponzorok is jelentkeznek majd.

 

A képviselők a bejelentést egyhangúlag tudomásul vették.

 

Balog Imréné polgármester bejelenti, hogy a Mozgáskorlátozottak helyi Csoportja azzal a kéréssel fordult a Képviselő-testülethez, hogy a 2011. évi Nőnapi rendezvényhez részükre 30.000,- Ft támogatást szíveskedjen adni.

 

Szlancsik János képviselő, Szlancsik Árpád Pál képviselő, Salamon Andrea képviselő, Knapp Vincéné Pogonyi Anita Éva képviselő, Tér Tibor képviselő és Dr. Molnár István képviselő 5-5000,- Ft támogatást ajánl fel a Mozgáskorlátozottak helyi Csoportja részére. Az összeg kifizetése megtörtént.

 

Balog Imréné polgármester bejelenti, hogy az Együtt Kamutért Közhasznú Egyesület családi napközit szeretne beindítani. A szakhatósági engedélyek beszerzésére, és a beinduláshoz szeretnének 100.000,- Ft támogatást kérni az önkormányzattól.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kamut.blog.hu/api/trackback/id/tr372889950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása