Index park Kamuton

Történelmi first: egy békési falu közteret nevez el az Index.hu-ról. Minden, ami Kamut!

Friss topikok

Linkblog

De mire készül Szász bácsi?

2011.05.10. 22:37 anarki

Az Index.hu park szemre szinte szabályos háromszöget alkot, amelynek felső csúcsában áll majd az egészen pontosan 6x7 méteres színpad. A háromszög bal szárán kívül lesznek a légvárak (egy óra 300, egész napos bérlet 900 Ft), illetve a pónilovaglás; a jobb szárán kívül lehet sátorozni, ha Kovács Gábor fűnyíró addigra végez a jelenleg derékig érő fűvel. Azt mondja, végez.

A háromszög jobb szára mentén, a csúcshoz legközelebb helyezkedik majd el Klári, aki gazdag italkínálattal várja a rendezvény résztvevőit. Alatta a mezőberényi Tópart vendéglő kitelepült egysége kínál házisas ételeket (pörkölt, frissensült, kolbász, és persze ital), utána következik a békési szilvájára méltán büszke békési szilvapálinka-árus mobilfurgonja. A háromszög jobb alsó szögében lesz a bejárat, az alsó szára mentén sorban a kézműves termékeiket bemutató helyiek (kizárólag kézműves cuccok, no bóvli), majd Zsolti a frissen restaurált Danuvia motorkerékpárjával, és végül Szász bácsi a tájházból. Hogy ő milyen meglepetéssel készül, az maradjon meglepetés.

Addig is tekintsék meg műveleti területről készített hevenyészett vázlatunkat: 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kamut.blog.hu/api/trackback/id/tr842894441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása