Index park Kamuton

Történelmi first: egy békési falu közteret nevez el az Index.hu-ról. Minden, ami Kamut!

Friss topikok

Linkblog

Országos ezüstérmesek a kamuti alsósok

2011.05.13. 14:07 anarki

Egy alsó tagozatos kamuti kisdiák négykézláb áll, és tátog a szájával. Miért? - merül fel a kérdés teljesen jogosan. Azért, mert a K&H bank országos versenyére, az Ez kész! Pénzre készül, és az Activity fordulóban épp azt próbálja elmutogatni, hogy pénz beszél, kutya ugat.

Az általános iskolában jártunk, ahol egyébként csak alsó tagozat van – összesen 31 gyerek a négy osztályban, mindegyikben hét, a negyedikben 10, mondja el Salamon Andrea, aki a gyerekeket készíti fel a megmérettetésre. (Jövőre lesz felső tagozat is, jön a katolikus egyház, és megoldja.)

De amikor szerdán ott jártunk, még nem is sejthettük, hogy pénteken a kamuti kisiskolások elhozzák az ezüstérmet azon a versenyen, ahol olyan rettegett ellenfelekkel kellett megküzdeniük, mint az első helyezett pécsi Sztárai Mihály Általános Iskola vagy a kamutiak mögött végzett ajkai Fekete István - Vörösmarty Mihály Általános Iskola csapata. A kamutiaknak ezúton gratulálunk, találkozunk szombaton a buborékfújó versenyen!

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kamut.blog.hu/api/trackback/id/tr302900757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oleszt 2011.05.13. 15:20:29

Ehhez miért nem szól hozzá senki? A kamuti iskola az a kivétel ami erősíti a szabályt az alap oktatásban szerintem (kis falusi iskola vs. városi iskola, ahol minden van). A diákjai versenyezhetnek a nagyvárosi nagyarcú diákokkal tudásban.

morcmark 2011.05.13. 17:36:32

Talán azért nem szóltak még hozzá, mert: 1.nagyon friss 2.egy korrekt hír.
Talán körbejárhatnának az indexesek most már hasonló hírekért a faluban. ( hátha akad még egy-két versenygyőztes stb) Csak, hogy javuljon korrekt és gagyi aránya.

Salamon András 2011.05.13. 18:26:29

GRATULÁLOK!!!

Nagyon büszke vagyok erre a kis iskolára, és gyerekekre meg persze a pedagógusokra is akik csupa városi iskolával szemben ért el 2. helyezést a pécsi 1000 gyereket számláló iskola mögött.

Még egyszer GRATULÁLOK!!!

bibibi_ 2011.05.14. 15:43:00

Örömmel olvastam a kamutiak sikerét! :)

Gratulálok mindenkinek!

petru 2011.05.15. 10:26:32

Nem ertek semmit az egeszbol, de elhiszem nektek hogy ez egy pozitiv valami, GRATULA!
süti beállítások módosítása