Kovács Gáborné, a Sarokház nevű intézmény (a helyieknek csak Botyi) kocsmárosa 1964-ben született, és mint bemutatkozásának második mondatában elmondta, tősgyökeres kamuti. „El nem mennék semmi pénzért – mondta. - Ez itt egy nagyon összetartó kis közösség, ebben a faluban végül is, én ennyit tudok mondani, nekem nagyon sok barátom van itt, nem vágyok városra abszolút.”
A Botyinak, amely a falu négy kocsmája közül a legközelebb esik az Index.hu parkhoz, két specialitása van: az egyik a százforintos feles (vodka, körte, konyak), ami 28 százalékos - ez talán indokolja a nemzetközi szinten is megdöbbentő árat. Az Unicum 300, a Jager 350, és 375-ért whisky is van, de Kovács Gáborné szerint olyat itt senki nem iszik.
A Sarokház másik specialitása a fagylalt: ott jártunkkor vanília, csoki, citrom, vattacukor és Bounty ízesítésekben volt kapható, de a kocsmáros ugyanakkor elárulta az örök toplistát is: csoki, vanília, puncs, citrom. Ennyi.