Index park Kamuton

Történelmi first: egy békési falu közteret nevez el az Index.hu-ról. Minden, ami Kamut!

Friss topikok

Linkblog

Történelmi first: parkot neveznek el az Indexről

2011.05.06. 09:42 anarki

Soha a magyar sajtó történetében, de tényleg soha, Rákóczi Mercurius Hungaricusától a redizájnolt Népszabadságig nem volt olyan, hogy sajtótermékről, újságról, főleg egy netes portálról bármit figyelemre méltót elnevezzenek, nemhogy utcát. Vagy parkot. Az igazi persze az lett volna, ha egy egész település átkeresztelkedik Index.hu-ra, de ez ugye nem megy, viszont még mindig reménykedünk abban, hogy 2011-ben a leggyakoribb keresztnevek toplistáján az Index.hu legalább Botondot vagy Mátét lejjebb szorítja, ha már Leventét nem lehet. 

A névadást Kamut és az Index nagyszabású, egész napra kellemes szórakozást kínáló rendezvénnyel ünnepli. Az időpont: 2011. május 14., szombat. A helyszín: Index.hu park. Kamut. Részletek hamarosan. 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kamut.blog.hu/api/trackback/id/tr942881636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Idet 2011.05.09. 17:52:22

Az is mellettük szól, hogy az Alföld ezen részét eddig szinte minden fejlesztés és a turisztika is elkerülte (talán azért maradt ilyen békés, nyugodt, érintetlen...)
Aki odamegy, garantáltan szép természeti környezetet, barátságos, jópofa embereket és isteni enni-innivalókat talál! Közel a Körös, ilyenkor már bele lehet merészkedni, de legalább jó nagyokat sétálni, biciklizni biztosan lehet.
Nem könnyű az Alföldet szeretni, de ha valaki egyszer jól megismerte, bizonyosan rabul esik, már Petőfi is megmondta... bár ő inkább a Duna-Tisza közét preferálta.
Oppá, a közel fekvő Mezőberényt és Békés városát se tessenek kihagyni kalandozásaik során! Megéri!

Egy lelkes pesti-békési

becsoccsent 2011.05.09. 22:38:32

akkor... hogy hu legyek az index-univerzumhoz..

EEEELLLLLLSSSSOOOOOOOOOOOO!!!!!

becsoccsent 2011.05.09. 22:39:14

@Idet: picsaba. mikor nyithattam meg ezt a linket?!

Idet 2011.05.10. 07:42:28

@becsoccsent: te tényleg beszívtál! Mér' nem várod meg a szombatot,a kamuti szilvóriummal? Azzal sokkal jobban elszédülhetnél! Tuti, hogy a tasztatúrát sem találnád meg.

Gyarló Hintaló 2011.05.11. 01:40:27

nem veszem be ezt a Kamut, lol
süti beállítások módosítása