Index park Kamuton

Történelmi first: egy békési falu közteret nevez el az Index.hu-ról. Minden, ami Kamut!

Friss topikok

Linkblog

5+1 érv Kamut mellett

2011.05.09. 11:39 anarki

Miért döntöttek vajon az olvasók a békési falu mellett, amikor csak a Balaton közeléből hárman pályáztak? Csak találgatni tudunk,  mert a szavazók fejébe nem látni bele, szerencsére, de itt a toplista: 

5. Kamut rohadt messze van. Nemcsak Budapesttől, mindentől. Romlatlan vidéki táj, ahová csak az megy, akinek tényleg ott van dolga. Truth or Consequences lehet ilyen Új-Mexikóban.
 
4. A kamutiak nem sikátorral, nem libalegelővel, nem buszfordulóval, hanem impozáns parkkal pályáztak. A parkot a helyiek eddig nem hivatalosan Rózsadombnak hívták, mert valamikor rózsa nőtt rajta, de pár száz év, és majd megszokják az Index.hu-t.
 
3. A május 14-i parkavató ünnepséget Kamut olyan komolyan gondolta, hogy egyből mini-Woodstockot álmodott a helyszínre. Az általunk javasolt Kamustock név viszont nem tetszett a helyieknek, így marad az Index.hu parkavató ünnepség.
 
2. Gasztrovonal: Csabai kolbász, békési pálinka. A kocsmában 280 az Unicum.  ‘Nuff said.
 
1. Strucc. Kevesen gondolnák, hogy Kamut a világ strucctermelésének jelentős százalékát adja, Franciaországba és Olaszországba is szállít. A magánkézben lévő helyi struccfarm rengeteg örömöt okoz öregnek, fiatalnak egyaránt.
 
+ 1: Ahogy a polgármester asszony is mondja a bemutatkozó videón: Kamut tulajdonképpen mezőgazdasági jellegű település, ahol remekül el lehet tölteni az időt. 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kamut.blog.hu/api/trackback/id/tr1002889477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szcsongor 2011.05.09. 18:45:04

"rózsa nőt rajta" nőt?

a Kamustock viszont tényleg jó lett volna :)

fedorka 2011.05.09. 19:28:56

Mezőmegyer alatt ott az Árpád Pálinka, Megyeren pedig ott a Kultúr, de odáig úgy sem fog senki eljutni... Hajrá Kamut!

Pene 2011.05.09. 19:41:24

ez elég beteg bejegyzés lett :) kösz anarki :)
süti beállítások módosítása