Index park Kamuton

Történelmi first: egy békési falu közteret nevez el az Index.hu-ról. Minden, ami Kamut!

Friss topikok

Linkblog

Indexes előörs indul Kamutra

2011.05.09. 13:34 anarki

A parkavató ünnepség csak szombaton van, de addig is minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a Hunter S. Thompson-i értelemben vett szakmai alázat és elhivatottság jegyében minél közelebb hozzuk az Olvasóhoz azt, amit magunk között csak úgy nevezünk: Kamut.

Az Index speciálisan felkészített előörse ezért már kedden elindul, hogy a héten helyszíni riportokban, színes tudósításokban, és az utca emberével készített mélyinterjúkban mutassa be a település életét, mindennapjait, apró gondjait, örömeit.

Megellett a strucc? Veszett róka bukkant fel a határban? Friss Bakugán érkezett a vegyesboltba?  Mi ott vagyunk, és mindenről beszámolunk. Kedves olvasó, ha kérése, kérdése van, vagy csak üzenne Kamutra, a kommentekben szeretettel várjuk az észrevételeket!

Ahogy a mester mondta: Buy the ticket, take the ride!

 


View Larger Map

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kamut.blog.hu/api/trackback/id/tr882889767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása