Index park Kamuton

Történelmi first: egy békési falu közteret nevez el az Index.hu-ról. Minden, ami Kamut!

Friss topikok

Linkblog

29 millióért eladó a kamuti csárda

2011.05.13. 14:06 anarki

A kamuti csárda messze földön híres volt – már ameddig létezett. Egyszerű, házias ételek, emberes adagok, kiterjedt vendégkör, erre vadászgató párttitkárok, tanácselnökök, tudják. De amikor annak idején megszűnt az üzemeltető, a helyi téesz, a csárda is bezárt, és bár az elmúlt másfél évtizedben volt itt minden, farsang is meg diszkó is, soha nem talált magára igazán. A legendás kamuti csárda ebben a pillanatban sörbárként üzemel (úgy is hívják, hogy Sörbár), saját vendégkörrel, amiből mi egy főt láttunk, de ő sem fogyasztott éppen semmit.

Baricsa Imre, a mostani tulajdonos és egyben pultos 2002-ben vette meg a helyet, de közben egy másik vállalkozása csődbe ment, így erre sem tud költeni. Áll még mind a 900 négyzetméter, rengeteg terem, konyha, mellékhelyiségek és -épületek, de az utcafronti résztől eltekintve, ami viszonylag rendben van, úgy néz ki az egész, mint egy posztapokaliptikus antiutópia. Lengyel filmen, fekete-fehérben.

A tulajdonos, aki 29 millióért szívesen eladná az egész komplexumot, azt mondja, legalább még százmilliót kéne rákölteni, hogy csárdaként élhessen tovább. Soknak tűnik, de annyit mindenképp érdemes megjegyezni, hogy az ingatlanosok szerint a három legfontosabb dolog a location, location, location. Ez meg itt mindenképp prime location, mármint kamuti mércével, szinte a központ, nagyon közel a templomhoz és a kultúrhoz. 129 millió összesen, és a legenda újra él. Na, valaki?  

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kamut.blog.hu/api/trackback/id/tr152900752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ejszarny · http://www.ejszarny.hu 2011.05.13. 21:45:36

kellene par evtized h megteruljon...

Phrascarica 2011.05.15. 01:58:36

szerintem ebben a 'locationban' ez neverending story :)
süti beállítások módosítása